VARFÖR FRÅGADE JA?


Min klocka som ja fick av Ananya :)

den är gul (inte ful), digital och man måste trcka på en knapp för att se va klockan är. ja gillar den :)

DU ÄR SÅ FALSK

 

Måndag. Ananya kom tillbaka från Thailand idag! :D så vi bytte kulklappa, och jag fick en fin klocka, och en rosett kan ha i håret :) kan visa sen. Jag har jätte ont i huvet, och känner mej allmänt stressad..

HEJDÅ. hehe

THAT IS SO FUNNY







Bilder från imorse när jag var ute och fotade. inte den bästa kvaliten, jag tycker det är svår att se i kameran fall det blir bra bilder...

VI BÖRJAT OM IGEN



I förmiddags satt jag och såg typ 4 avsnitt (tror jag?) av The Ana-Gina show. Och då frågar jag mej själv, varför har jag inte sett de tidigare? hon är ju en sjukt kul person! En stor hiss till henne/hennes program!

IF I WERE A MILLIONAIRE I WOULD..

Dag 14 - Om jag blev miljonär skulle jag..

1. Det fösta jag skulle göra; köpa kamera + utrustning.
2. Resa mycket. London, Italien, New York, California, Paris, o.s.v..
3. Åkt nån stans o handla massor av kläder.
4. Skänkt en summa pengar till fattiga barn eller nått liknande.

Jag tror dethär är min "top 4:a lista". sen finns de väl alltid lite mer små saker man vill göra..



OF MY MIND



GISSA VAD JAG HAR GJORT I EFTERMIDDAG? Jo, negabollar! Sjukt gott!

100 g smör
1½ dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 msk vatten
ca 5 dl havregryn

Blanda ihop med händerna. Och rulla dom, och sedan rulla runt dom i pärlsocker.


STÄLLEN JA INTE TRODDE FANNS









Här är bilderna ja skrev ut, och satt in i mina fotoramar. Är faktiskt nöjd ;)

JAG VET ATT DE ÄR SANT



Nu har jag precis skrivit ut bilder tll mina fotoramar, så nu är dom kompletta!
Jag har även den bilder som är där uppe som en bild, dom andra får ni se senare när ja har fixat klart de :)

SCHOOL

Dag 13 - Skolan
det här lär väl bli de tråkigaste inlägget? va tänkte ja på när ja tänkte att ja skulle skriva om vår skola?
haha.

Skolan jag gå på heter Solklintsskolan. när jag var mindre hette den Lännaskolan, men dom bytte namn i 5-6? Jag har gårr där helt mitt liv. När jag gick i 4-5 (?) så byggde dom om det gamla högstadiet, så alla från F-9 kunde gå i samma hus. Då blev vår skolan "finast på Gotland". Jag tycker att kanske hälften av våra lärare är "okej". men jag skulle helt klart kunna byta ut några mot bättre om jag fick välja själv. "Det var bättre förr", alla dom gamla lärarna som mina syskon o mamma, (och pappa) hade när dom gick där har gåt i pension.
som dom flesta gotläningarna har hört på radion, och sett i tidningar, så har vår skola "endel problem". (fast allt stämmde inte 100%)
1. Ingen kille gick ut med godkända betyg förra året. de va visst gillar som var godkända..
2. Var tredje elev går ut med ej godkända betyg.
3. Lärarna känner sig kränkta. Det kan däremot va sant..
4. Elevera känner sig inte trygga.
5. Tjejer & killar behandlas inte lika. det kan tyvär va sant.
ja, listan är längre.

Och tyvär är det ju så att dom elever som blir utslängda från andra skolor, kommer till vår.. det har hänt ett par gånger.

Jag längtar tills ja får börja gymnasiet. trots att ja inte vet va jag skall gå.

VARFÖR ÄR JAG SÅ GRYM?


jeans: bikbok - linne: terese - kofta: cubus (terese, hehe)

Ibland är det en fördel att ha storesyskon. t.ex. man kan låna varandras kläder, som jag & terese gör nästan dagligen.. Men vad skall man annars med syskon till?

Jag skall nog gå o lägga mej nu/snart, är jätte trätt coh har enormt ont i huve.. och imorrn sall ja försöka vakna hystat tidigt så ja kan fota på morgonen, då det är finast ljus enligt mej. GODNATT!

MY FAVORITE FOOD

Dag 12 - Min favoritmat

När någon frågar mej vad min faorit mar är brukar jag säga att jag inte har nån. Jag har ingen favorit mat, men jag gillar endel maträtter. jag gillar inte nya saker (jag gillar inte att pröva nya grejer)
Jag gillar: Stekt falukorv och stvuade macaroner (En stor favorit.) Kotlettrad från en gris, potatis, brunsås och äppelmos, mums! På sommarn är de såklart färsk potatis, kött o bea-sås (typisk sommarmat?) min och mammas smörgåstårta mums säger jag bara!
Jag gillar inte: Svamp, sill, inlaggda "saker", kokta grönsaker, paprika, bönor, ja de är en heldel, haha..

Jag äter det mesta skulle ja säga, "man lär sig väl genom åren.."

HEY ROSS!



Igår var jag i stan med Sara. Köpte en sen julklapp till Ananya som kommer hem på lördag!! hon har vart i thailand sen den 16 December om ja minns rätt? Köpte även en bh på Cubus för ynka 49:- rätt grymt.
Imorgon är det fredag, sedan helg! hoppas på fint väder, och fost så man kan fota! känns som de va länge sen nu..

Sitter o ser gryma programet "Vänner",
Jag älskar Joey!

JAG MÅ VA TRÅKIG; MEN DET ÄR JAG





Min heta kissekatt!

MUSIC

Dag 11 - Musik

Musik, för mej, är som löv på träden. För många så är musik deras liv. inte för mej. det finns mycke annat.. eftersom det är så många som gillar musik, och håller på med musik, kan man ju inte låta bli att lyssna de på nått. på radion går det minst 5 låtar på en timme (det bror på), det är alltid någon som går o sånger på nån i skolan, det är alltid nån som går me mobilen i handen i korridoren o lyssnar på musik, man har ett skolämne i musik. Ja, musik är över allt! Men för mig, ja bryr mej inte så mycke. visst kan jag gillar endel låtar hit & dit, men jag har ingen musik smak. ja lyssnar på det som spelas brukar jag säga. jag lyssnar aldrig på "endart låtar". jag har en mobil, med stort minne, men har ungefär .. 21 låtar kanske? pinsamt, jag vet. dom jag har är då väldigt kassa & uttjatade, hehe. Men personligen så ser ja ingen anledning till att ladda hem låtar, få av andra o.s.v. Det är inte min grej.
Jag har ingen favortit låt, ingen favorit artist, inget favorit band. En del låtar är bra, endel inte. dom dåliga försöker jag undvika.

BEAUTIFUL CELEBRITIES

Dag 10 - Snygga kändisar

Snygga kändisar då..
ja, ja låter bilderna tala för sig själva.

 
Chad Michael Murray                                                                 Taylor Lautner

 
James Latterty                                                                    Alex Pettyfer


Robert Pattinson

Jag är hemskt dålig på kändisar över huvudtaget, men dehär är dom ja kommer på..


YOU ARE MY ANGEL



Ikväll är det premiär för det nya bygg-programet "Sofias Änglar". Johnnie, Mattias och Sofia hjälper familjer som någon i familjar har vart med om en olycka, sjukdom o.s.v. Det är faktiskt ett väldigt känslosamt program.. Jag har alltid gillat Johnnie och Mattias tidigare prgram, men dehär är nästan bättre! tycker dom gör en väldigt god sak för andra som har det svårt..

En stor hiss till dom/programet!

WHAT IS LOVE FOR ME?

Dag 9 - Vad är kärlek för mig?

Ja, kärlek är så mycke olika saker för mej och för andra. Kärlek kan vara från ett gosedjur, till en person.
Det finns så mycke olika kärlek. Kärlek från männska till människa blir ju att man gillar varandra, sen om det "funkar" så kanske man gifter sig o.s.v. Det kan ju va så att man bli kär i en person, vem som helst. Jag han nog min kärlek mest riktad åt vår katt o hästarna. Det är underbara djur, alla djur är de. men såklart gillar man ju sina egen liteeee mer än andras ;) min lilla kisse och hästarna är min böstavänner, man älskar ju sina vänner. Jag älskar alla mina vänner. "Alla är underbara på sitt eget sätt. "



JAG SKALL UPPFYLLA MINA DRÖMMAR

Ännu en dag kväll med plugg! jag skall satsa ännu mer än va gjorde förra terminer på läxor o prov. men fy va tråkigt det är att plugga o.s.v.

GE MEJ TIPS PÅ OM VAD JAG SKALL BLOGGA OM!
jag har typ inga idéer om va ja ska blogga om :( jag vet att jag har typ minst 20 st läsare varje dag, (till & från), så lämna en komentar väl? de är inte sssååå jätte svårt ;) vad vill du läsa om? Min vardag? Böcker? Mer Foto (kom med tips då!), något annat?


MY FAVORITE PLACES

Dag 8 - Mina favortit platser

Jag har så otroligt många favortitplatser.
En plats (som säkert alla andra ryttare oxå tycker) är på hästryggen. Jag tycker att det är rätt uppenbart varför jag tycker det. de är så mycke frihet. det finns ju dagar som jag kanske inte är på så bra humör som jag kanske inte alls vill rida. men jag för det för Fleur. hon måste röra på sej så ofta det går..
En av mina andra favortit platser är mitt rum. jag ba älskar det.
en yttligare är utomhus. jag gillar att känna doften, och känns på "hur naturen känns". jag kan sitta på en sten, gräser, "vår jordkulle", jo stortsätt allt, och stortrivas! LÄNGE LEVE FRIHETEN! 


Foto: Caroline Ansin. Redigering: Caroline Ansin. På bild: Jag & Fleur. 8 September 2010.


MY ROOM

Dag 7 - Mitt rum

Mitt rum är kärnan i mitt liv. vad hade jag (kanske inte bara jag) gjort utan mitt rum? Jag är på mitt rum väldigt ofta om man säger så.. Jag gillar att va där, där kan jag vara mej själv, vara ensam o ba andas ut o ta de lugnt :)













 

ALL OF THE GIRLS





Dom här bilderna beskriver min dag + att jag har läst Genom din ögon. har typ "bara" 100 sidor kvar nu :)


MY LIFE GETS KINDA BORING


"En science fiction-berättelse för dom som inte gillar science fiction"

Nu skall ja läsa!

GÖR SOM DOM PÅ TV GÖR

bara jag som aldrig vet hur ja skall börja ett inlägg? :(

men idag är det lördag för dej som inte vet. och igår blev de ingen bloggning. va vid pia och ulf på kvällen o fikade, såg let's dance och sen nån film som hette Love happen. jag somna 2 minuter in i filmen, och så vaknade jag när de va ungefär 2 minuter kvar för vi skulle åka hem.
idag så har jag faktiskt vart lite kreativ! jag har ridit (och fleur va helt knäpp, lyssnade inte alls o ville ba sticka hela tiden. överskottsenergi på hög nivå!) efter det så städade ja stallet. slängde gammalt hö, kastade massa påsar, tvättade hinkar o.s.v. blev riktigt fin! undrar bara hur länge de kommer va så...

Nu har jag precis ätit mat som jag och terese har gjort. Kycklinggrej med potatistäcke eller nått sånt :) riktigt dock, fast blev lite väl starkt..

ikväll ska ja se fångarna på fortet!

MY FEARS

Dag 6 - Mina rädslor

Vad är jag rädd för?
om det vet jag ungefär lika mycke som du, alltså ingenting. Jag vet inte om jag är rädd för nått.. jo, nått är jag rädd för. t.ex. så gillar jag inte att se på skräckfilmer och liknande. just för att jag bli "uppskrämd" av dom. det blir så att jag inte gillar när det är mörkt. Då blir det skrämmande att gå ut och ge hästana mat på kvällen och att jag tänder upp vägen jag går, med taklampor eller min älskade mobil lampa. Sånt mörker är nog de jag är mest rädd för. speciellt om ja har kollat på en "mordfilm". Sen skulle ja säga att jag inte had några fler större rädslor. Dom flesta säger ju att dom är rädd för ormar, spindlar, råttor o.s.v. Men jag är inte rädd för dom, för dom har aldrig skadat mej. visst har man sett ormar, spindlar o råttar o så, men dom har ju aldrig skadat mej..

I DON'T LIKE

Dag 5 - Jag ogillar

Listan på saker jag ogillar är svår att få ihop. Det finns ju såklart mycke som jag ogillar, men listan på vad jag gillar är nog längre.. Om vi tar det första, så ogillar jag folk som är falska, sviker en, tänker bara på sig själv o.s.v. ja, ni förstår väl själva varför jag inte gillar de? En andra sak jag inte gillar är när det är "ostädat". Jag är inte pedantisk på någon sätt, men jag tycker det är finare när det är mer i ordning, än när det är i oordning. Och jag stör mej på dom som inte plockar undan efter sig. En tredje sak som jag inte gillar är när folk säger emot mina åsikter. jag har ju rätt att tycka vad jag vill, varför försöka ändra på de? Tyck vad du vill, o skit i vad jag tycker!

det finns väldigt mycke ja ogillar, men "palla" skriva upp allt..

ALL I WANT IS YOU


HUR SNYGGA ÄR INTE DOMHÄR SKORNA? jag dör...

Jag vill ha dom! Intersport i visby hade dom förut, men vet dock inte fall dom finns kvar, inte sist ja kolla.. fall de är nån som vill köpa dom till mej, så tack jag inte nej :)

I'M THE WINNER

Jag är ssååå glad! jag blev vinnaren i Beatrice´s "Dagens blogg"! tack så jätte mycke :)
http://beattriicee.blogg.se/ - hennes blogg som jag läser dagligen, verkligen jätte bra!


inga nya bilder på senaste tiden, men de ska de bli ändringar på ;)

I LIKE

Dag 4 - Jag gillar

Det finns så mycke olika kategorier inom vad man kan gillar. så mycke olika saker som man kan gillar. jag gillar det mesta om ja får säga det själv. kan reda upp ett par grejer jag gillar;
1. Bakning - jag älskar att baka. det är så kul att skapa något som man sedan kan äta upp :] min bakning är väldigt uppskattad inom min familj.. hehe. det går inte att bara något utan att någon äter upp hälften ungefär.
2. Fotograpfering - en annan grej jag gillar. va ska man säga? jag gillar att skapa. man skapar fina minnen som man kan komma ihåg hela livet.
3. Läsning - Jag kan sitta flera timmar om dagen, fast dock inte i streck, de blir för tröttsamt. Nu på senaste tiden har jag läst väldigt mycke bra böcker.. Genom dina ögon, Hungerspelen serie, Vampire Academy serie o.s.v. böcker man inte kan sluta läsa utan bara älskar.
4. Träna/bli trött - åhhhh, jag älskar känslan av att inte kuna stå eller andas efter man har tränat. Jag mår så bra av det. senast idag så hade vi styrketräning på idrotten, jag gav verkligen 110%! fast ja trodde ja skulle dö. hehe, jag älskar verkligen konditions / styrke träningar, fast det är typ bara jag som gör det i vår klass. jag taggar verkligen till 1000 till varje idrotts lektion. nu när snön försvinner kommer ja börjar springa själv och ha lite "egna idrotts pass", efter som ja mår så bra av det kommer jag antagligen börja må bättre, o känna mej friskare!
5. Friheten - Jag älskar att känna mej fri. ibland går jag bara ut och och sätter mej nån stans o ba sitter. det är en otrolig känsla, jag älskar det!
6. sen finns det ju massa andra smågrejer som man ba inte att undangå att gilla. känns som att det är för mycke saker för att änns skirva upp..


ALLA ANDRA RUNT OMKRING





ibland får man väl va lite ego ;) 

IS JUST ANOTHER LEMON TREE


LOVE YOURSELF

jag vill tipa om ett jätte bra inlägg som handlar om att älska sig själv / sin kropp. Jag läste det på: http://dennism.se/2011/january/alska-din-kropp-.html#comment. han har en bra blogg ;)

"
Ja, att det är många tjejer som har komplex över sina kroppar är något som lyfts fram väldigt ofta men även om det inte uppmärksammas på samma sätt är jag säker på att det är lika många killar som har det! Detta blir som tydligast när vi åker på solsemester eller på somrarna hemma i Sverige när det är badsäsong och alla ska vara snygga & vältränade till stranden. Det är inte ovanligt att man blir osäker om det då finns någon annan på stranden med en snyggare kropp och om låren går ihop när man sätter sig ner eller om magen inte är platt när man ligger och solar blir vi helt förskräckta.

Varför håller vi på så här egentligen?
Ingen är ju "perfekt" och det kommer alltid att vara någon som har en snyggare kropp, bättre hy, är längre, smalare, muskligare osv. och om inte du släpper dina komplex (som ingen annan än du själv bryr dig om) kommer din sommar/semester att bli väldigt tråkig. Om du istället struntar i att du är "för smal", "för tjock", "finnig" och allt vad det kan vara och istället lever livet lovar jag att ditt självförtroende kommer att växa för varje dag. Glöm komplexen för en stund, gå och lägg dig i solen, spela spel med dina vänner, bada och gör roliga grejer som får dig att må bra. Det är så du börjar trivas bättre i din egen kropp!

Som sagt; ingen annan än du själv bryr dig och i slutändan är det ett val du gör åt dig själv! Antingen väljer du att lämna komplexen hemma, byter ut de negativa kroppstankarna mot positiva, har kul och får en fantastisk sommar/semester på köpet eller så väljer du att må dåligt och låter komplexen styra över ditt liv. Det är ditt val, välj att älska din kropp och var stolt över den!
"

Bra skrivet tycker jag!

MY FUTURE

Dag 1 - Min framtid.

Framtid.. vad är de? När jag hör ordet framtid så tänker jag när jag är typ 40 år (hemsk tanke).
men om vi tar 3 år framtiden, då går jag i 2:an på gymnasiet. Fast jag vet inte nu vilken linje jag kommer gå.. fast man har väl några idéer..
om 10 år är jag 24 år. då hoppas jag på att ja kanske har hittat kärleken och har ett bra betalat jobb och så. har pengar och är lycklig helt enkelt.

Jag hoppas att jag kommer ja jobb helt tiden med något jag gillar. Inte kommer behöva oroa mej för pengar o.s.v. Fast mest av allt hoppas jag på att jag kommer bli miljonär.


ja om 10 år? - google is my best friend.

NÄR HÄNDE VAD?


sitter i skolan just nu, hehe! har elevensvasl/skolandsval (what ever?) skall jobba med so, forska om ett land, skit kul! nej. Har England, coh sen så ska vi redovisa det.. jag suger på att redovisa..

Idag skall jag ju lägga upp "Min framtid" oxå, men de gör ja senare :D

HEJDÅ!


MY DREAM BOY

Dag 3 - Min dröm kille

Fall jag fick skapa min egen dröm killen så skulle han ha chokladbrunt hår, solbrönd hy, bruna ögon, muskolös och va typ runt 180 cm. Han skulle ha en underbar personlighet, vara charmig, inte bry sig om vad andra tycker. Han ska liksom inte va någon annan än sej själv. Och han måste tåla ironi, annars så kommer de inte funka..


en blandning av bland annat dessa snygga killar borde väl gå?

I korthet:
- Snygg
- snäll, humor, personlig, romantisk

I DON'T NEVER WANNA LEAVE


En tråkig söndag behöver desperata lösningar.
Jag har nu suttit i eftermiddag och gjort ett collage från H&M med kläder/accessoarer som jag vill ha. Jag hade ju inte tackat nej till något av dethär, allt är ju snyggt enligt mej ;)

Kjolen där uppe är jag lite osäker på. jag gillar inte färgen, skulle heller viljat att det va svart. menmen.
Skorna nera i vänsta hörnet typer jag är någon cm för höga för mig. Jag har typ aldrig gått i klackskor, så jag är inte så van, men dom va snygga ;)

MY DREAMS

Dag 2 - Mina drömmar.

Jag har såå mycke drömmar så jag vet inte vart jag ska börja..
För det första önskar jag att jag ska hålla på med det jag vill. Jag vill även resa mycke när jag bli äldre. men drömmar är drömmar, eller hur?
jag har så mycke drömmar så jag knappt vet vilka det är .. men för att nästan alla mina drömmar ska gå o uppfyllelse måste jag nog bli miljonär. men även det är en dröm..

SLOW DOWN


Senaste numret som jag fick igår

Jag vill bara tipsa om min julklapp från Roffa. det va därifrån ja fick insperation till att fota blomman i förra inlägget. gillar verkligen tidningen, man får insperation o tipsar om bra kameror/utrustning :)

YOU WILL LOVT IT

 

 




HELLO BEAUTY


mitt nya linne som jag har gjort alldeles själv på syslöjden på typ 45 minuter

Från och med nu hatar jag snö.
Idag har jag ridit båda hästarna, jag red på andra sidan vägen med Fleur. hon va jätte duktig :)
Sen så red jag Dajje i skogen, och ja, för de första visste ja att han inte hade blivit riden så mycke denhär veckan, så ja visst att de kunde gå hur som helst. Men när ja va påväg ut i skogen så efter att ja hade ridigt förbi silosen typ så såg/hörde jag att de kom en crossmoppe från skogen, så ja vände o red tillbaka så ja va framför silosen o ladgårn, så moppen kunde få åka förbi, o då kände ja att hans hjärta gick i högvarv typ. (dajje är rädd för allt) Och så ville han givetvis gå hem, så ha hoppa av o gick en bit ut mot skogen, sen hoppas va upp. och under tiden vi va i skogen va han fin och lugn. Men jag hatar att snön är så hård på ovansidan, speciellt i lite mindre snödrivor..
Men sen när vi kom tillbaka till ladgårn va pappa där me lastarn o höll på, o då gick Dajje upp i högvarn igen typ. sen åkte pappa iväg o då lugnade han ner sig o så gick vi hem. men sen så banka pappa på nått i skopan på lastarn så han blev helt hysterisk, så då hoppade jag av och så gick vi hem. fall han hade stuckit när ja hade hoppat av hade jag inte haft en chans, för jag fick ingen fotfäste.. Men vi kom hem oskadda båda två ;)


Jag har även fota efter ja hade ridit klart, bilder kommer strax ;)

PUNKT

"för ett tag sen kunde vi snacka till 4 på natten, nu säger vi knappt hej till varandra."

jag saknar dej.

THIS ISN'T ABOUT YOU

Vad ska man göra?
Jag vill sova, men det tar på lång tid att "förbereda" sig.
jag vill göra nått på datan. men ja har läst alla bloggar, läst facebook o.s.v.
jag vill se en film, men jag är ingen film mäniska, och ja kommer bara somna.

I-landsproblem!

VI MÖTES I BAREN

vill bara slänga in ett kort inlägg ikväll. jag har haft fullt upp hela dagen, först skolan sen så fixade vi smörgåståratan och ikväll har släkt och vänner vart här i firat angelika som fyller år idag. grattis till henne!

hörs imorn :)

BJÖD VI KLAS OCH BRITT?

Nu har jag tänk igenom en lista med olika saker jag ska skriva i ett inlägg varje dag.

Dag 1. Min framtid
Dag 2. Mina drömmar
Dag 3. Dröm killen
Dag 4. Jag gillar
Dag 5. Jag ogillar
Dag 6. Mina rädslor
Dag 7. Mitt rum
Dag 8. Mina favorit platser
Dag 9. Vad är kärlek för mig?
Dag 10. Snygga kändisar
Dag 11. Musik
Dag 12. Favorit mat
Dag 13. Skolan
Dag 14. Om jag blev miljonär skulle jag ..

Jag börjar på .. måndag o håller på i en vecka :)


YOU NEED A MAGIC WAND

12 Januari 2011. Och jag har en jätte träningsvärk. tycker synd om mej själv :/ Man har ju legat på lat sidan nu när det har vart jullov, så man får väl skylle sej själv..


onsdagens outfit


jag har verkligen inget att skriva om.. och ja vill upptatera så ofta som möjligt.. men om vad? tips? :)

FALLIT SAMMAN


jag funderar på typ att göra nån grej.. men jag vet inte riktigt vad..
har en idée:
det är att typ, varje dag lägga upp en inlägg om olika grejer som "handlar om mej". egoistiskt ja vet. Men asså att ena dagen laddar ja upp "min fritid", "min framtid" vad jag gillar/ogillar och så vidare.. 


listan & idéen fick jag får en blogg jag läser dagligen : http://fatimaplace.com/. kommer inte ha exakt dom sakerna


vad tycker du? en bra idée? :) 

VA SKA DOM SÄGA?


liten outfits bild. mörkblå jeans - bikbok, kofta - bikbok

Första dagen i skolan efter lover. jobbigt. nej, men de va en väldigt soft dag, förutom att ja endast hade sovit 5 timmar.. somnade typ halv två.. men jag överlevde dagen men väldigt mycker skratt, haha :)

INGEN KÄNSLA


Hola Amigo! :D hihii..

söndag. sista lovdagen. de känns hemskt. fast ändå känns de skönt att komma tillbaka till skolan så man har nått att göra på dagarna ;) fast vi behöver ju inte sluta så sent! inga nätter när man somnar klockan 2-3 (!) och inte gör någonting på dagarna :)

idag göra jag ingenting :) HEJDÅ!

ps. har ju ny design, lite för vitt kanske? ska fixa de ;) och nyheader, va tycks? :D


JAG TYCKER OM DEN




bilder från .. här om dan

Idag har vi vart vid mumma & moffa och firat en sen "Juldag". de va .. va säger man? kul? trevlig? ni fattar va ja menar..
ja vill bara meddela två saker:
1. ja suger på Suduko.
2. jag kan inte hanskas med bläckpennor, ja blir bara blå om händerna..

THIS THE GUY TO THE LEFT



just nu håller jag på att läsa sista delan av Hungespelen. och jag är kär ♥
har du inte läst den serien? gör de!

jag är för mållös för att säga nått mer.

LET IT SNOW


dagens mästeverk

5 januari är snart över! jag har gjort allt och ingenting idag, spännande eller hur? man ja har faktiskt städat mitt rum (det tog i och för sig typ en halvtimme?) sen har jag och mina två syskon vart ute i snön. först så besegrade jag och angelika våra två snöberg, sen så gjorde vi den snygga snögubben som är på bilden. jag döpte han till Hans. men ingen annan ville att han skulle heta de.

just nu sitter min pappa o ser på formel1 från år 1989! varför sänder dom sån gamal skit? jo, för att dom inte har några nya tävlingar. lägg ner sporten väl?

SÄLLAN MAN SAKNAR SÅ MYCKET







 

SING A SONG



SHIT! jag är äntligen klart med att sortera mina bilder i olika mappar. jag har hållt på sedan i november månad, någongång varje vecka.. satan vilken tid de tog! ;)

MY BFF







min kisse ♥

THAT'S WHAT I WANT

  
 Januari                                                               Februari
 
Mars                                                                 April
 
Maj                                                                      Juni                                             
 
Juli                                                                     Augusti                                      
 
September                                                      Oktober   
 
November                                                    December


Under hela 2010, i slutet av varje månad, har jag tagit ett kort på vägen bakom vårt hus.
jag har försökt ta kortet den bästa dagen, men de är inte alltid man lyckas ;)

Vilken månad tyckte du blev finast på bild?


ALL OVER THE WORLD

Andra dagen på 2011 är det idag. Jag har i stortsätt inte gjort nånting idag, har ridit och så var Laxarna här en sväng och åt mat. Just nu sitter jag och tittar på Eva & Adam serien, ja älskar de programet! :)




YOU'R A FIREWERK













bilderna på fyrverkerierna blev inte så jätta bra.. ja fotade bara andras fyrverkerier, för vi hade inga egna, o har man inget bra zomobjektiv så blir de så ;) men ja, lång slutar tid kan bli väldigt kul oxå. gillar nog den tredje bilden bäst..

hoppas ni hade en kul nyårsafton! :)

GOTT NYTT ÅR

2010 är nu slut. jag har ingenting att säga till det kommande året..