ON AND ON



Skillnad va? Tänk vilket under teknikens värld kan göra..

I DANCE ALONE


Dagen outfit - kjol, linne, kavaj.

Idag hade vi äntligen vårt so prov! skönt att få de avklarat.. Nu har vi inge mer läxor denhär veckan (franska läxa till tisdag, men den gör man på tisdagkväll). Sjukt lättad! Har haft en sjukt press nu senaste tiden..

I WILL SHOW THE WORLD THAT I'M AWSOME



Svanar som blev rädd för mej o flög iväg..

I DO BELIVE YOU


Dagens outfit.

VI ÄR LEDIGA IMORRN! pluggpluggplugg.. Återkommer!

TEARS SAY EVERYTHING



Meeeeer kläder från H&M. Jag ba älskar dom! Det blir typ vårens måsten.. Några iallafall, inte alla. Hihi, jag är käääär!

DON'T GIVE UP



Toppar jag vill ha från H&M. Snygga och billiga! Dom har ju typ inga av dom kläderna som dom har på internet i butiken i stan.. kasst tycker jag. Då får man ju beställa och de kan va lite krongligt ibland.. Men jaja, tycket iallafall dom är super fina, och jag vill ha dom!

TRY TO ACCEPT IT



Skrivit det görut, skriver det igen - The Ana Gina Show är grymt!

YOU CAN MAKE A CHANGE



"Hej! Mitt namn är Dajje, och jag är från Danmark så ingen vet hur gammal jag är eftersom jag är importerad. Men man misstänker att jag är runt 20-25 år. Jag flyttade till familjen Bjersander för snart 5 och ett halvt år sedan, och innan bodde jag i När. Jag är sjukt rädd för postlådor, fladdrande saker, allt som har med traktorer att göra, och nya saker som jag "aldrig" sett förut. Trots att jag har sett dom innan, så är dom ändå sjukt läskiga. Jag älskar att galoppera i hyper fart så ingen hänger med, och sticka iväg på dom stället ja vet att vi brukar trava / galoppera. Jag är väldigt matarg av mej, ocha älskar allt som har med mat att göra. Trots att jag älskar mat, och äter istortsätt hela tiden, är jag benig och blir smal lätt. Plus att jag är svankryggig vilket gör det omöjligt att rida barbacka på mej. I stallet/hagen så är det jag som bestämer över lilla Fleur. Hon håller sig gärna bakom mej hela tiden, och håller sig gärna undan.
Min största rädsla är somsagt postlådor. Jag har blivit rädd för dom senaste halv året, och det är jätte läskigt när vi ska gå förbi dom. Jag vågar knappt gå förbi dom fall Jessika går brevid och håller i mej. Det blir ännu läskigare när det blåser och locket åker upp och ner, och som sagt, jag hatar när saker fladdrar. Jag vet att jag är väldigt fjantig som är rädd för dom sakerna jag är rädd för, jag har fått hört det många gånger.

Det här var lite kort om mej och mina töntiga rädslor. Kram/ Dajje"

GOOD BYE MY FRIEND



Sett Let's Dance ikväll med pappa. Snart ska de avgöras vem som vinner.. Själv har jag ingen egen åsikt, programen har vart rätt tråkiga iår, så ja har bara följt det med halva örat.

Jessica Andersson VS Frank Andersson - Båda från Trollhättan.

BAD NEWS TO TELL YOU




Var som sagt i stan idag. Det blev ingen jacka från h&m, men en liknande från Bikbok istället, dom va lika så de gjorde inget. Men så va de ju 20% rabatt på hela sortimentet på Intersport, och jag ville då ha ett par Converse, då hade dom kostat 560 kr! Jag ville ju ha nån av dom skorna på bilder, men dom fanns ju såklart inte i min storlek. Dom blå fanns i 39½, men dom kändes en ananingen försmå mot mina röda.. Så ja, nu får ja fortsätta deppa för att jag har Big foot.

Peace out!

BE YOUR SELF

 
jacka h&m 249 :-

Vårt so prov blev uppskjutat till nästa vecka! vilken lättnad, då har mna iallafall mer tid på sig att plugga på, skönt för mej som inte kan så mycke..

Imorrn åker jag till stan efter skolan för att se fall denhär jackan finns, eller titta efter nån annan jacka. Återkommer om hur det blev ;)

Jag har inget mer ointressant att berätta, pusss!

DRICK MITT VIN, DET ÄR MITT BLOD





Vem försöker jag lura? mej själv.. "Efter helgen ska ja blogga och fota bättre!" Jag skyller hela tiden på skolan, eller skyller o skyller, det är sant, och skolan går framför allt..
Vi har so prov på torsdag (inbillar mig att det är på onsdag) och det handlar om kristerdomen och hur det kom till. Jag fattar inte så mycke.. Och när ja ska plugga så tittar jag bara på texten, uppfattar ingenting. Jag hamnar bara på andra tankar hela tiden..

Och vädret då? Hur kul är de? Jag hatar att man blir helt lerig o skitig såfort man går utför dörren.. Jag hatar övergången från vinter till vår, usch!

Shit vilken klagande inlägg dethät blev, men ibland måste man få göra de oxå, eller hur? Men jag tor de bara är min sena "vinterdepression"..

För den som undrar har ja skrivit om dethät inälägger 3 gånger.. datan dampa.

GIVE ME SOME LOVE









Look at my horse, my horse is amazing.

DET TAR ETT TAG



 Hola amigo! I'm sick. Vaknade vid 4 av att mitt öra värkte.. inte mysigt.. gick ner o tog en alvedon, sen så halv sov jag till 9, då gick ja ner o sa de till mamma, sen tog ja en till tablett och gick o la mej igen. sov som en stock fram till 12 när ja blev väckt för vi skulle äta.
Jag har mest gått o degat runt här hemma hela dagen. Har läst lite, suttit vid datan och så va ja ute en halvtimme ungefär o fota söta ponnyn som va otroligt söt idag (Terese va ute o red dajje, så hon sprang runt o gnägga) Det blev en hel del fina kort som ja ska rediga ikväll :)


WITH MUSIC YOU CAN


Bloggen är fixad med en ny gratis design från Designadinblogg. Det är en bra hemsida fall man har något problem med bloggen, jag har fått mycke hjälp där ifrån :)

I helgen och nästa vecka ska ja komma igång me bloggen och bilder!

MAN KAN INTE FÅ ALLT MAN VILL HA


Okej, nu får ja damp. Nån människa där ute som kan hjälpa med med min blogg?
Allt blir bara fel när ja ska fixa headern, ocg den där "sidgrejen"!
Den kan få en länk eller nått sånt.. snälla? :]

HANDS IN THE LIGHTS


Tack mina fina läsare som hjälpte mej fixa headern :)

Vi är ju på prao den här veckan, vilket gör att jag är super trött! går upp kl 5 varje morgon, bussen går typ 5 i 6. Så ni kanske förstår varför ja är så trött ;) Men nästa vecka kör vi på som vanligt! Med ett so-prov och franska läxa... SES!

Boring och helt värdelöst inlägg.

SUCK IT UP AND BE A MAN

Nu har jag bytt header, men, nån som kan/vill hjälpa mej att få bort de vita på häger sidan? har försökt massor, men de försvinner inte.. TIPS?


YOU ARE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE





GUD va mina kladdkakemuffins ble goda! MUMMMMMMMMMS.

I CAN'T SE YOU SMILE

 
(bilden är från google)


Nu är första prao dagen avklarad! Jag praoar på Eskelunds hembageri med Anayna. Idag så fick vi packa bröd, och sen hjälpa en tjej när hon skulle baka bröd.. Vi fick sluta typ 1 och en halv timme tidigare än va vi egentligen skulle göra, för de fanns ingen att göra. Så jag va väl hemma ungefär kvart i 1. Så jag red fleur då, och sen när ja kom in bakade jag choklarmuffins. Blev så sugen på att baka...
Have it niceeeeeeeeeee,


I CAN'T BELIVE THIS



Har suttit o tittar på Melodifestival finalen ikväll. Det har väl vart okej. Erik Saade gick vann ju hela grejen här i Sverige, men sen när den stora finalen är vet ja inte riktigt hur de kommer gå för han.. Troligen inte så jätte bra, men man får väl önska lycka till! Tyckte de va lite drygt att länderna runt om i Europa skulle ge poäng..

HARD TO FORGET







ME AND MY SISTERS

WE ALL MISS YOU


Yttligare en solkvecka klar! Känns riktigt skönt att vi hade sportlov förra veckan, och nästa vecka ska vi ha prao! Jag och Ananya ska va på Eskelunds hembageri tillsammans, det blir nog riktigt kul :)
Och jag blev mer glad när ja fick veta att nästa vecka, ska de bli jätte mycke sol. Eftersom jag är i stan tänkte jag stanna kvar och fota i det fina vädret.

Har ett par bilder som ligger i kameran som jag skall redigera senare.

YOU ARE "THE ONE"







SÖTA PONNYS!

IDAG HYLLAR VI MEJ





Tisdag. Fettis-dagen. Internationella kvinnodagen.

Angelika fota med lite efter skolan när jag red fleur, blev väl inga toppen bilder, men dom duger väl. Jag kommer lägga upp dom senare ikväll.
Efter de så fota ja snödropparna i vår rabatt, finigt värre!

FROM THE FIRST KISS



Jag är så trött. har typ läst hela tiden sen ja kom hem från skolan, och ja, då blir man ännu tröttare.. Men nu ska jag nog gå o läsa igen i ett par timmar, sen sova. Jag har inget bättre att säga förutom att bilden är från i sommras. PUSS

SKA VI SLÅSS ELLER?

































Blev rätt många bilder, haha. Komentera vad du tycker :)

I WILL NEVER GIVE UP


Smak prov från igår när vi va på Svarthäll, nu skal ja bara redigera resten av bilderna.

Vi va som sagt på Svarthäll igår, och shit va is de va! De va is minst 50 m ut, och när de kom en våg, så gick vattnet in under isen, så de rörde sig. Men det va väldigt häftigt där iallafall, rätt otroligt hur de kan ändras på några månader..

Och idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min bästa (och enda) morbror år! Grattis till dejjj!

DET ÄR DU SOM ÄR NÖJD

åååååååhhh, ja skämms!
jag är sämst på att blogga, har inget att blogga om, har ingen lust alls. det är sporlov, och ja är alltid upptagen. har faktiskt ridit varje dag sen i söndag (förutom igår då vi va i stan) och fleur måste verkligen bli mer tränad.. Och alla andra lediga stunder jag får så läser jag typ. är inne på tredje bok sen i torsdags förra veckan, haha.

Skall försöka komma ig¨ng med fotande och bloggandet snart :) vintern är ssåå tråkig, man får ingen insperation alls.

I HAVE A DREAM

Idag har vi vart i stan hela långa dagen. okej, från ungefär halv 11 till ungefär 4. Köpte gradiner, sen skulle ja ha köpt ett par skor på Din sko, men tror du dom fanns i min storlek? nej, juste..
Och på Intersport hittade jag Årest dröm Converse! Ljus blåa och den amrikanska flaggan! bild finns längre ner nån stans.. tror jag är jävligt kär asså.

Nu ska jag nog gå o deppa för att dom skorna på Din sko inte fanns, hejdå!

DET MÅSTE BLI BRA



Rumpor i kvällen, hahah

I DON'T KNOW WHAT TO DO





FÄRG VS SVARTVITT?

vad tycker du?

YOU'RE SO BORING

Ikvällen har fördrivits med bolwling med mina syskon, jag kom faktiskt 2:a!
Blev inte så bra bilder, men alltid något..