Overthinking is my best gift

 
Kvällen.

Can't handle more things right now

 

i'm trying to be patient but it's hard


I could feel your heartbeat

 
Den 6-9 maj var jag uppe i Stockholm för att vara delaktig i Bocuse D'or Europe, alltså kock-EM. Vi bodde på hotell och då måste man hoppa i sängarna och äta hotellfrukost tills man spyr. När vi inte var på EM (hoppas inte att ingen missar att det blev svensk seger!!), så gick vi inne på Gastronord mäsan och åt och tittade. På torsdagskvällen var vi ute och åt mat med de andra eleverna som var delaktiga och på fredagen så tävlade Olle Broström från trean i Årets kockelev - och vann! 

Long time no seen

 
Hej vänner. Fått frågan förvånandesvärt många gånger senaste veckorna om jag har slutat bloggat? Men sanningen är att jag knappt varit hemma, fotat minimalt och därför inte haft något att blogga om. Men som svar på frågan - det vet man aldrig, men jag känner mig ännu inte klar. Jag har varit med om så mycket under våren som jag vill dela med mig av och jag börjar alltså trean till hösten, hur sjukt skrämmande och händelserikt kommer inte det bli?! 
Nu har jag iallafall sommarlov i en vecka men är allt annat än sysslolös. Skall börja med att sova, Godnatt!