YOU'RE PERFECT FOR ME



Jag har följt Stylisterna som går på kanal5play.se nu ett tag. Jag tycker det är ett bra program, och man får mycke "stylings tips" därifrån. Min favorit är hon längst ut till höger. Eller just nu är det bara 5 st som är kvar, men ändå. HISS till programet, tycker ni skall se de :)

YOU WILL NEVER KNOW ME



Det är söndags kväll, och det känns jävligt skönt att veta att man inte behöver gå upp halv sju imorrn säger jag bara!
Idag så har vi vart på "Kaffe kalas" (kalla det va du vill) och fikade. Det fanns väl en del goda kakor, så de va inte helt värdelöst ;) När ja kom hem så red jag fleur en sväng, hon måste verkligen komma igång nu, hon är så otroligt trög o stel.. Några tips?
Och så har ja suttit o googlat runt på Converse skor. Är verkligen sugra på ett par nya. Mina röda är rätt slitna nu.. Jag vill ha ett par hyfsat udda, inte för vanliga o enfärgade liksom. nackdelen är att de finna så många att välja på..


KÄNN DEJ MYCKET SAKNAD

jag saknar dej.

Haft en toppen "fira-saras-födelsedag från fredag till lördag". Mycket skratt, och lite för mycket mat och snaks.. Ligger just nu i koma i soffan med datan i knät, och en vilsen katt som vandrar mellan mej och terese för att bli klappad.. Jag är jätte trött. Igår kväll så åt vi mat, satt o snacka, skattade, såg Vampires suck och Ten things i hate about you. Under första filmen somna ja till en gång, på andra sov ja lite mindre än halva.. haha. Idag så såg ja o sara (efter carro hade åkt hem) Inception, där slumra jag till 2 gånger, sen så såg vi halva Knight and Day, sen kom mamma.

Jag är väldigt trött just nu, skall nog gå upp o läsa, eller kanske ta en liten tupplur..




I SAW YOU

(orkar inte fixa en bild till inlägget, haha)

Jag har bloggat väldigt mycke denhär veckan (3 dagar, haha) vad skulle ja skylla på denhär gången? Helt ärligt har ja knappt suttit vid datan alls känns de som, allrs minst haft nått att blogga om. Kameran ligger just nu att samlar damm. Hade engelska prov igår, matte prov imorrn. På Fredag 15.10, slutar vi vår sista lektion, sen får vi lov! känns verkligen välbehövligt. Men jag och carro åker me hem till Sara för att fira hennes födelsedag i efterskott. Skall även sova där, och de blir nog kul :) tar me mej kameran, så kanske blir lite bilder om ja har lust..
Annars så lovet har jag inget inplanerat. Skall nog försöka rida varje dag, fota mycke ("studio" bilder, eftersom vädret ute enbart är vitt) sen så kommer Kicki & Peter ner på torsdag för att kolla på hangvars skola som dom kanske ska köpa, så då kanske vi kommer umgås med dom :)

haha, kul inlägg dehär blev.. Nu skall ja läsa genom matten en stund, HEJDÅ!

BOYS ARE BACK


bild i repris

Söndag. Igår åkte jag och Angelika till austers o såg tv med hundarna. Såg usa's värsta bilförare, Glee, Melodifestivalen, Step ut 3 och Bröderna Karlsson (fast vi såg inte klart hela) Step up 3 va en grym film! Den bästa en Step up filmerna om ja får säga det själv.

Idag så gick ja ut till stallet ungefär vis halv 12. Red först Fleur, hon va rätt så pigg och lite jobbig ibland.. Sen så red jag Dajje. Snacka om att det gick långsamt i skogen.. haha. Blev inte så mycke att trava i skogen, så jag red runt på åkern sen, och jävla vilken fart han fick! Det är bara att välkomna träningsvärken nu..

Nu skall jag måla mina naglar, och plugga engelskan.. Har prov på tisdag.. Orkar verkligen inte plugga...

VARFÖR BRYR DU DEJ?



Ikväll är det Melodifestivalen deltävling 3. Tycker faktiskt att sån här program har blivit rätt tråkiga.. Melodifestivalen, Idol, Let's dance o.s.v. speciellt Lets Dance. Det är ju bara samma sak varje år.
Ikväll så är ju Eric Saade med och tävlar, han lär väl säkert va höjdpunkten..

Annars ikväll så händer det inte mycke. kommer antingen va på Austers eller här hemma med Angelika och hundarna, men vi får se hur det blir.

HEJDÅ

SER INGEN ANLEDNING TILL ATT VARA GLAD



Stor DISS till tv-programet som går på svt1 fredagar 21.00 - 22.00. Sjukt tråkigt program som min familj skall envisa sig om att se.. aarrgggh!

I WILL NEVER SEE YOU AGAIN


Todays outfit


I'm cool.

MINA ÖGON DRAS TILL DITT NAMN


bild ifrån sommras.

FREDAG, Fredag, fredag.  Skolan idag va väldigt soft. Musik, sen no, sen hade vi handledning hela eftermiddan för vi skulle "smycka" korridoren. Helt väldelöst egentligen. Varje handledar grupp får 1000 kr var till att köpa grejer att sätta upp i korridoren.. Dom pengarna kan ju egentligen gå till något bättre. Typ böcker, skolböcker eller annat matrial, men nejnej, här skall vi slösa pengar på sånt som ändå kommer bli förstört inom en månad max..

IT'S SO FUCKING AWSOME



Sitter just nu och kollar på Sveriges Värsta Bilförare. Så jävla kul dedär programet asså, haha! Man kan ju inte göra nått annat än att skratta!

CAN'T YOU JUST STOP?















Vafan för hänt med blogg.se? Dom dödar ju kvalitén på bildenra!! Så har de inte vart förut.. arrrgh!

DU ÄR FÖR FIN FÖR MEJ


de blev typ jätte dålig kvalité på bilden? ;s

Förut så pantade jag hela 212 ölburkar! Fick ihop 115 kr, kan va bra att ha nån gång..

YOU WILL ALWAYS SAY THE TRUTH




FÖR ATT DU ÄR DU

 
Bilder från dagen - hahaha!

Bilden till vänster: Jag & mymma och vår fjortiskompis - hahahaha.
Bilden till höger
: Bilden uppe i de vänstra hörnet är jag när jag var liten, den bilden längst ner i högra hörnet är jag när jag blir gammal, och dom andra två är jag i nutid - hahaha.


YOU MAKE MY DAY


Dagens lunch

Idag var vi ju i stan igen med klassen. Först vad vi vid ett konstmuseum, de va typ rätt tråkigt.. Sen gick vi till Fornsalen o kollade på "Äntligen vuxen" eller nått sånt. De va inte heller så kul, plus att de va skitkallt!

YOU WILL ALWAYS BE A PART OF ME


Dagens köp - H&M 49 :-

Idag va vi i stan med rymmaste klassen 8b. Vi va på Ungdomsmottagningen. Trodde det skulle vara "bättre", men jaja, haha. Sen så gick vi typ ba runt, kolla på kläder o skor, åt mat, o ja, sånt man brukar göra när man går på stan.
Det har vart en helt okej dag iallafall :) Imorrn drar vi till stan igen, fast med hela åttan. skall typ på Fornsalen eller nått liknade(?) Vi får se... tar nog me mej kameran, så blir väl kanske några bilder...

SKRÄMMANDE ATT SVARA FEL?






















I HAD A DREAM





Nu har mina fötter landat på Gotland igen. Har haft det bra på fastlandet vid Peter och hundarna.
I lördags, åkte vi då med morgonbåten, kom iland ca 10.20, Sen var vi framme i Askersund (eller nått sånt (räkna själva ut tiden som vi sat i bilen)) Sen vidare till Eksjö efter att vi hade hämtat första skopan (kommer bild, haha) Där vi vi väl 17.45 kanske. När vi (läs pappa och den andra gubben) lastat på sandskopan åkte vi till Bodafors, endast en halvtimmes bildtur!  Vi va framme vid Peter 19.04.
I söndags (igår) åt vi frukost runt 10, sen duschade jag, gick en promenad med Gizmo, sen åkte vi till Jönköping för att gå på Ikea! Köpte endel där, sen åt vi köttbullar. Sen åkte vi runt i typ en annan affär, jag gick in på MediaMarkt.

Kom hem ca 23.50 eller nått igårkväll, just nu är ja typ trött och flumm, haha :(

EFTER REGN KOMMER SOL

Jag bloggar väldigt bra just nu :)

Är ännu sjuk, men går till skolan o smittar ner alla, mohahah! Hostar faktiskt bara nu, så de är inte så farligt.
Ikväll så ska vi fira terese fördelsedag me släkt och vänner! Mysigt. Imorgon skall ja upp .. 4-5 på morgonen! Tjoho. Ne, men ja skall me båten för pappa skall kolla på nån maskin eller liknande, så vi skall bo på Hotell Bodafors - kicki & peter, fast tror dock att kicki inte är hemma..
Vi kommer hem på söndag natt, och på måndag har vi franskaprov, haha, lycka till jessika!

HEJDÅ

I WILL SING A SONG



Jag är på bättringsvägen. Just nu är jag "bara" förkyld och hostar som en gammal kossa.. Men drar nog ändå till skolan imorrn. Det har vart riktigt skönt att va hemma dom här dagarna, men ja känner samtidigt en väldig ångest eftersom ja har missat så många lektioner, och vi har mycket prov pågång nu.. det känns inte helt bra..

Idag fyller min storasyster 4 år (ja, hon beter sig som om hon är 4 år iallafall). så ja, Grattis Tönt'N.

I WILL ALWAYS LOVE YOU


I AM ALIVE






Ja, jag lever! Jag mår faktiskt rätt dåligt om jag får säga den själv.. Huvudvörk, feber, halsont, hosta.
Hur hade man överlevt utan Nyponsoppa och halstabletter? Man hade inte gjort de..
Idag är jag hemme från skolar, känns faktiskt inte så bra.. hade behövt gå till skolan faktiskt.. men va ska man göra?

IN THE CLUB



Nu är Melodifestivalen 2011 - Första deltävlingen start slut. Och jag tyckte inte nån va speciellt bra ikväll... Dom sparade väl de bästa till sist - Danny! snygging.. Hans låt kommer bli en sommarplåga, rätt säker på de.. Men den va väl hyfsat bra, inte riktigt min smak kanske, men helt okej!

MINA DAMER OCH HERRAR








I WANT TO SLEEP

i
Dom här glosorna ska ja kunna till franska provet..

Shiiiiit, vilken tråkig dag..
jag har mest suttit vid datan och pluggat franska.. Ikväll så är jag ensam hemma och är hundvakt åt Cach och Qvinto. Ligger mest i soffan med ett mysigt täcke och en data och hostar..
Ikväll är det premiär för Melodifestivalen 2011. Skall bli spännande ;)

I'M ON MY WAY


en bild från igår morse, jag älskar himmlar!

Lördag, jag är sjuk. Vaknade imorse av värsta huvudvärken o febern typ.. Dehär har vart en väldigt tråkig dag om ja får säga det själv.. De känns som om ja har en strumpa i halsen som har fastnat, och när ja hostar gör det ont för jag har träningsvärk i magen... Hoppar jag verkligen inte är sjuk nån längre tid.. Har ju franskaprov på onsdag, och på måndag har vi repetion, så ja behöver verkligen gå på den lektionen..

WHEN I SE YOU SMILE


vi kör ännu en bild från i somras

FREDAGGGGGGGGGGGGGGGG!! Och jag mår .. inte så jätte bra.. har ont i halsen och är täppt i näsan, PERFEKT!
kameran liggen o samlar damm just nu ungefär. Men imorn kan jag ha en idé! hihihi.

SO THIS IS MY LIFE?


gammal bild - ny redigering en av dom bästa bilderna jag har tagit om jag får säga det själv.

ännu en tråkig dag, tråkigt inlägg o.s.v. haha, men ja orkar typ inte sitta vid datan.
har absolut inget att skriva om.. HEJDÅ.

YOU WILL ALWAYS BE MY


ny redigering från i somras

Hemma efter en eftermiddag på stan (eller har vart hemma i typ en och en halv timma..) Min var ju och klippte mej, klippte bort de som va slitet, alltså typ .. 4 cm (?) That hurts! Fick öven me mej ett par små grejer hem från stan ;)

Imorn är det redovisning i so! TaggaTagga! Nej, men ja skall typ gå upp o öva lite..

YOU CALL MY NAME

 
Tisdagens outfit

Nu känner jag mej lagom stressad igen.. Skall redovisa so-arbetet imorgon, engelska glosor till imorrn, och så trodde jag att vi hade franska läxa till imorrn, men ikke! den va till måndag.. + att vi har engelska & franska prov nästa onsdag.. nervöst.

det kommer inte bli så mycke bloggande närmsta veckan, då jag vill plugga så mycke ja kan. och imorn ska ja till stan för att klippa mej. och jag vill så bra som möjligt på proven och läxorna.. men skall försöka me 1, kanske 2 inlägg om dagen iallafall :)