We have to stand together

slängde ihop en av mina mest kreativa bilder i photoshop! Skall göra nya o bättre såna bilder...


Dagens look/outfit. alla bilder är lika seriösa som varandra (haha fattar man det där?)

Dagens roligaste/fail (kalla det va du vill) Jag har en tendens att börja sjunga på dehär låten (det är bara sara som tycker det är pinsamt. (och ja sjunger på sevnska såklart))
Carro: tittar du ännu mycket på Diseny?
Jag: asså nej, ja tittar inte alls mycke. Kanske nån gång på helgerna eller så.
Carro: inte ja heller, de är bara massa töntiga program nu... Vad hände med Hanna Montana liksom?
Jag o carro är/var Disney-freaks förr (förra året)



It's like you still with me ...




Den största lyckan är att veta att någon behöver en

Edit: nu följer ja 75 på bloglovin.
Skall dock börja rensa listan lite.. hehe

Det är henne som du ser

ihopsatt i paint ♥

Något som jag får riktigt "¤%@¤#%#¤"@@@@ på, är min blogg som gör vad den vill med mina inlägg..
På det till höger är i den ordningen som inläggen skall ligga i. Men sen när man kollar på min blogg, kommer dom i en helt annan ordning.. Jag vet inte vad jag skall göra. Jag vet inte vad jag skall göra åt det heller..
Så jag ber er alla, bläddra ner i bloggen lite då & då o kolla så att du inte missar något inlägg! Jag vill ju såklart att ni skall läsa o titta på allt som jag publiserar..

Är det bara jag som har dethär problemet?
EDITTTTTT: Det bästa sättet att inte missa något inlägg, är att följa via bloglovin! Det är det absolut bästa sättet att hålla koll på favorit-bloggarna. KLICKA HÄR!

It's a beautiful moring


typ favoriter? synd att mitt hår blåste upp o la sej uppå huvet! klippt dock bort de i nedersta bilden. (syns på fler bilder oxå...

Seg måndag. Och jag mår typ dåligt. Och de är typ 4 minus ute. wohooo vinter? Jag o carro satt o "diskutera" våren i bussen - LÄNGTAR SOM FEEEEEEAAAAAAAAAAN!

Glöm inte att läsa dethär inlägget !

Don't you cry baby

snart kommer laxen på besök o vi skall käka maaaaaaaaaaaat (mat är de bästa som finns, sorry elias♥)

2011 through my window

Detta min vänner, har jag helt o hållet glömmt att visa er!
Det här är då alltså ett collage av bilder som är tagna på samma plats, samma datum i månaden (19:de), samma tid (16.00), under hela 2011.
funderar på om ja skall göra en sån grej i år också. vet dock inte en plats .. Här är det inlägget om 2010!

I'll be there for you


jävligt synd att håret blåste över ansiktet på översta bilden..

Om jag får säga det själv - är faktiskt himla nöjd med bilderna. När ja va klar (hade gett upp) me fotandet trodde ja inte dom skulle bli så br faktiskt. och så redigering uppå de, toppen!

Har en känsla av att en ny header kommer dyka upp i veckan eller nått. Den jag har nu är så enkel.

Den har snart gjort sitt

Bild på vad jag gjorde i typ en kvart i förmiddags!

Jag tar en annan väg för att slippa dig

Fick mitt pris på posten i typ tosdags eller nått. Ett close-up +4 filter, och ett ministativ!

Pojkvännen har åkt hem, och jag är forever alone.

Påminn mig om det när jag blir äldre

I torsdags satte jag och terese ihop vår spark som vi fick av stalltomten i jul. (pappa hjälpa bara till lite) Och jag är sjukt stark, så ja bröt av en struv!

Look at yourself after watching this

Se på denhär - och lär dig uppskatta livet!
Han bevisar verkligen att ingenting i livet är omöjligt. Han fortsätter att le. Jag kan tänka mig att han har blivit utsatt för saker, blivit kallad för vissa ord. så enormt starkt, jag blev rörd faktiskt. Sånt här får mig att tänka om.

Det kan inte bli bättre när du är med!

Det här är lätt den bästa ansiktskrämen, samt kroppslotion jag nånsin har prövat! kolla in videon för att se mer om den!

Jag är mer van med det

KOLLA! Vad söt (?) jag var för ganska snart exakt 2 år sedan! (tänkte skriva ett år sedan - vad tiden går fort när man har roligt!! eller har ja haft roligt nu i två år? .. ) Rätt stor skillnad från nu, tänkte lägga upp bättre "då & nu" bilder nån gång i helgen typ, hoppar ni väntar med spänning!

Sommaren som tillhörde mig förr.

Har precis tittat på andra avsnittet av andra säsongen av Stylisterna! har dock inte fått nån favorit ännu...

Du kunde ha tänkt på det innan

Sveriges värsta bilförare

My little old friend

åååhhhhhh! Vad jag saknar dehär underbara vädret! Morgon dimman. Morgon ljuset. Morgon daggen. Morgon-glada-jessika som kunde fota.

Tell me something i don't know

Har gjort lite ändringar i designen nu! Klicka på f5 tills du ser ändringarna!

Like you care?

hahaha.

Små lätta moln

Snart så är de nog tänkt att jag skall överge min kära Sony Ericsson T700 (världens bästa mobil) som jag har haft i 2 år, 7 månader och 20 dagar nu. Den är rätt så sliten. Den håller på att gå av på mitten för den har antaglien blivit lite spräckt där luckan sitter fast. Och jag har fått tejpat fast luckan nu så att den och batteriet sitter kvar. Den har vart med om de mesta...
Jag funderar på nån av de övre mobilerna. Dom är typ lika bra, är väl nån sak som skiljer sig hit och dit, men spelar inte mej nån större roll. Sony Ericsson Xperia Neo, HTV Sensation eller Sony Ericsson Xperia Ray. Är det någon av er som har nån av mobilerna som kan skriva lite va ni tycker om dom? Eller har ni nått tips på en annan bra mobil? :))))

That made you feel sad?

Bästaaaa!

Säg vad beror det på?

Hej. jag måste bjuda alla som röstade på mej i tävlingen på en kaka. woopwop! . . . .

Jag tänkte samma sak

Tänkte skriva vilka produkter som jag använder när jag sminkar mej - enjoy!

1. Maybelline Colossal mascara.
2. Eyeliner från Yves Rocher.
3. Max factor xperience foundation
4. Ögonskugga från H&M
5. Kajal som ja använder till ögonbrynen (från okänt ställe)
6. L'oréal Paris Million lashes extra black
7. Isa Dora Bulding up mascara från
8. Ögonfransböjare
9. Concealer
Min Isa Dora mascara som jag har använt samma (inte samma bokstavligen, har köpt ny när den tat slut) i ca 4 år nu, så jag förnyade mej! woopwop. Var inte nöjd med första, så köpte en till, så nu kan jag variera mej, beror på vilket humör jag är på.
Foundationen är den bästa jag har prövat, tycker den täcker bra och ger ett naturligt resultat, håller dock inte hela dagar så jätte bra, men jag är nöjd med den!
Och ja, jag erkänner! jag hatar att pröva nya saker inom smink produkter. Jag är "rädd" att ja inte ska bli nöjd o känna att ja har slösat bort pengar som inte funkar.. Därför vill jag gärna höra från andra vad dom tycker om produkterna. Har ni några bra tips på bra produkter - lämna en kommentar!

Vem är glad?

JAG VANN TÄVLINGEN SOM JAG VAR MED I!! Tack alla super fina vänner jag har! ♥♥

All over the world

Har precis sett en av dom bästa filmerna som finns. Dear John. Och hur snygg är han inte egentligen? hehe..

Men fuck, vet ni vad jag kom på? Ja missade säsongsstarten av Så ska det låta. Som har börjat gå på söndagar istället för fredagar. Hur illa är inte det egentligen? :((

I would have done it diffrent

Jag undrar lite varför vi har en julskinka i kylen. Visst, det är 11 månader och en dagar kvar (:D) men ja, de skall väl börjas i tid!

I ett sånt här läge finns det inga regler

Har märkt att jag har tappat några läsare på bloglovin. jätte tråkigt såklart. Men nu har ja en fråga till dom som är kvar vid min blogg - Har ni några tips eller önskeinlägg som ni vill att jag skall lägga upp? Kom med alla möjliga förslag så skall ja se vad jag kan göra :D

You don't have to follow me

Precis hemkommen från att ha vart barnvakt åt domhär två ungarna! Har ätit massa gott och sett Toy Story 3, Gladiatorerna och Trassel!

Alla vill väl ha en kaka?

KOM IGENNNN NUUU! Med en timme och en kvart kvar till tävlingen avslutas så behöver jag bara 20 röster till för att vinna! Jag blir så himmla glad av alla fina vänner jag har som har röstat ♥ LÄÄÄÄNK!

Livet går bra nu?

Läs hela artikeln här.

Big Bang Theroy nuuuuu!

One photo, one vote

Såg precis att ja har blivit en av dom utvalda deltagarna i Tvspelsweb på facebook! SNÄLLA, rösta häääääääääääääääärrrr!

Allt är ett enda långt förväl




Dagens då. Skjorta - Cubus (tereses) / Tröja - pappas / Jeans - Cubus

Det finns faktiskt fler val att göra

SÅNTHÄR GÖR MEJ SÅ ARG! --> DETTA
hoppar ni gillar mina paint-målningar. de blåa är alltså mitt

Den kända DennisM fick alltså frågan av en läsar på sin blogg.

OCH HALLLÅÅÅÅÅ???!!  För det första Står ju modellerna på båda bilderna likadant. Det är väl klart att låren går ihop om man står med benen i kors? Han (Dennis som är på nedersta bilden) Står ju liksom bredbent. Hur fan kan man jämföra så? Tycker faktiskt han har blivit lite väl kritisk till utseenden på senaste tiden, sjukt trött på de.
För den andra, va jävligt stolta över er själva. Alla ser olika ut, alla har olika kroppstyper, endel går lättear ner eller upp i vikt än andra. Vi är alla olika och kommer alltis att vara, så de spelar väl fan ingen roll om låren går ihop eller inte?
För det tredje Ha ett jävligt bra liv ni som vågar va lite annurlunda och främst mulligare, och inte se ut som alla pinnsmala modeller. Det är en tuff värld vi lever i och vi är så utseendefixerna hela högen av oss. Tänk om varenda liten människa på jorden accepterade alla som dom själva såg ut!

Please, can you do that to me

Close-up +10

Jag är med i Tvspelswed tävling där temat är Detaljer. Och tack vare mitt vlose-up filter där ifrån kunde ja kommer riktigt nära mitt öga, som blev så rätt snygg bild om jag får säga de själv!
Priset är ett en prudukt för 200 kr! Jag skulle vilja vinna denhär och denna!

I dream about dreaming



Har fixat hem första avsnittet av nionde säsongen nu! (laddade såklart inte ner...)  Ser antingen de nu, eller är snäll o väntar tills systern kommer hem, men vet inte om ja orkar va snäll..
Jag åkte förresten hem tidigare från skolan för ja hade/har värsta mensvärken, it sucks to be me ...

My love



JAG FICK MEST RÖSTER I TÄVLINGEN JAG VAR MED I! Tack alla som har röstat, ni är guld värda! ♥

I like the way you kiss me

Det känns som att jag har fått mycket posetiv kritik för domhär bilderna på mej själv, kul!

Söndag. Vad gör man? Ingenting.

Stay with me baby

den nedersta bilden skulle ja inte gjort så grå.. fuck me.

Jag skall nog göra en ny header igen.. Blev inte så nöjd! men när ja gör den är en annan femma...

Push tha danguras



Jag har verkligen min "när-jag-tar-kort-på-mig.själv" leende.. (varför kommer på alltid på massa ändringar man vill gör i efterhand? som att ja vill ljusa upp den underast en liten bit..)

Jag är fångad i din famn


Snygg även i hatt ♥

Skall åka till stan halv 4 ungefär! Ikväll så har dom infogrej om gymnasie - Nervöst.


I can't believe this ...



KAN DE INTE BLI MAJ SNARTTTTTT? längar som aaaaasss!

I stop going when I see you smile

Hemma från pojkvännen nu, Postkodmiljonären ffs!

Får vi följa med?




Kolla vad jag har vart duktig o gjort i photoshop! Är faktiskt nöjd :) har bara gjort sminket då.

Vad tycker ni?

Once upon a time ..



Premiär på kanal 5 ikväll!


Stop being a liar



Det har vart My life as Liz marathon på MVT idag, de har typ räddat min dag!

Ingen vet fall det verkligen hänt



Vad gör jag då? Ligger i sängen me katten o sjukar lite osv..

What have we done?



Kollar på Sveriger Mästerkockar, där är jag om 10 år.. eller?

I'm no one's hero, so just forget my name



TYP såhär hade ja sätt ut i brunt o röd/rosa hår. (vem fan orkar fixa kanterna? inte jag iallafalll) ja vill ha bruuuuunnnnttttt hår, så mycke finare. och ja passar bättre i de.

Har vi kommit såhär lång, kan vi forsätta längre




Nu skall ja baka chokladmuffins med hallon! muhahaha!

Jag är inte alls som de säger ...



Ja klippte ju mej i ... torsdag, förra! och nej, ja har inte klippt mej en decimeter som de ser ut som.. det är mer inzomar på högra bilden .. därför.. men de blev mycke fräschare!

(högra bilder är tagen på morgonen, o ja sover med fläta, därför äre vågigt!)

Förälskelse är att lite på varandra



Mitt o systers favorit program. ja skall aldrig skaffa barn innan 20, haha.


Belive me when I say I love you ...



Detta har jag lyckats åstakomma nu på ett par timmar.. Är faktiskt nöjd :)) visst dock inte riktigt vad ja skulle ha där texten är, så de fick bli en text-texture! Gillar du att hålla på i photoshop, eller vill ha en utmaning, börja fixa lite! jag använde måtten 850 x 316 pixlar.

Hämtat insperation HÄR

Du gör mig så lycklig




OMG! Kolla på domhär videorna, sjukt kulllllllll!

Det här är jag med allt det andra



ÄNTLIGEN!! Titti är tillbaka i Rix MorgonZoo men Ola och Roger!

Kollar på världens bästa film ...


Du har alla rätt


kastar stock


ätar selma


kör på lite sprit/choklad missbruk (under kvällen blev de jäger, vin, öl missbruk, bl.a.


lagar stolar


torkar kläder. bilder från helgen.

Har vart vid sara idag efter första dagen i skolan, hönde väl lite kul , hehehe...

True story u know




bilder från strander igår, de va jätte tråkigt väder, o bilderna blev mörka..

Eftersom de är en seg bakis-söndag ska ja se lite film nu!

Trust me



Såg ju One day härom kvällen (efter mycket om och men) jag hade ju förställt mej den på ett annat sätt, men den va ju helt klart värd att se!


Du rör vid min själ


silvertejp slår allt! (på grimmskafftet)

älskade dumma ponny....

Det känna bara verkligt när du är med


Igår skulle ja o terese hämta mer hö, terese välte först skottkärran överfull med hästskit..


Jag välte sen me skottkärran med 5 höbalar på.. DE GÅR BRA NU! (mobilbilder)

Igår så red vi på förmiddan, på eftermiddan hämtade vi hö (haha) sen åkte vi till svarttäll me småläningarna o hängde me dom hela kvällen. -därför har ja inte bloggat!

Förlåt för att jag tvivlade




Film dax! hoppas kvalitén osv är tillräckligt bra bara..


Jag gav tillbaka allt det jag hade


haha omg, kolla vilken gammal bild + redigering ja hittade bland photoshop-filerna.. minnen ♥

Hemmaaa! (:()

It's just the end



Precis sett klart denhär filmen. Jag gillade den faktiskt, rätt spännande! Nu taggar ja sängen, nattiii!

That's a good point



Ikväll är det premiär för The Voice Sverige. (eller ja tror de är ikväll iallfall ;s) skall bli spännande att se iallafall!

Det är vi som är de modiga


va ja är dukitg...

Skall dra till stan vid halv o klippa mej (:((( rätt slitet nu) sen sover ja vid elias inatt ♥ 

You don't have to save me


väldigt snabbt gjort.

Ibland beundrar jag min dålighet ♥

Gör mej en tjänst

Gå in HHÄÄÄÄRRRR och rösta! → http://www.facebook.com/questions/2382631605473/?notif_t=question_suggest

Därför kretsar jorden runt dej

Dum dummare - världens roligaste film eller?
vill bara säga att fall ni inte ser några förändringar på bloggen, tryck F5 typ 10 gånger!

Like being totally out of control


Fin jag är!

Skall nog fösöka göra lite nytta ikväll.. Men vilken nytta?

The way she flies



close up +10 filter.

Har vart vid farmot o frossat i mej massa onyttighet. Varför kom inte gud på att vi människor skall ha en stopp-knapp på oss så vi kan sluta äta innan de blir flr mycke?

Det finna bara posetiva saker om dig



stjärnfilter +6 och close up +10

Godmorgon! Idag blåser det som fan o hovslagaren kommer sen.

I'm standing right here



Min lilla finis blev sjuk två dagar innan nyår.. ♥ (hon är bra nu)

Sometimes you can't smile




Domhär ble finast tycker jag, speciellt den i mitten.

Upptaterat designen nu! Bara lite smått, gillar ni den? :D

WHAT WOULD I BE?





Skall fixa bloggen lite 2012-fin! fortsättning följer...


I CAN'T START THA YEAR WITHOUT YOU





Blev endast bilder på fyrverkerierna på nyår. Vissa blev mer finare än andra, o dom flesta bilderna på beskurna mycke.