Tänk på den ni!

Det spelar ingen roll om du har en kamerautrustning för 3000 kr eller 30 000 kr.
Det spelar ingen roll om har har ett litet stormkök eller ett fullutrustat restaurangkök
Det är du som ställer in inställningarna på kameran, tänker ut bilden i huvudet, ljuset, platsen, placering, färger just för att få det resultatet du vill ha. Kameran kan gör det själv, men det blir inte som du vill. 
Det är du som smaksätter maten, vrider ner plattan när det kokar över, tar tid på hur länge det skall kokas/stekas, har en färdig tallriksbild i huvudet, kombinerar ingredienser för att få den optimala maträtten. Sprisen kan sköta sig själv bara du sätter på en kastrull, men det blir långt ifrån så bra som man kan göra det då. 
Skyll aldrig på att det är utrustningens fel när något inte blir som du vill, för det är bara du som kan styra en sån sak. 



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast för mig)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback